inzamelactie kerk

Benieuwd naar wie wij zijn en waarom we de stroopwafelactie gestart zijn? We kregen regelmatig de vraag om onze ambachtelijke stroopwafels in te zetten voor meer dan alleen de lekkere trek te stillen. Stroopwafels kennen een aantrekkelijke marge, haast iedereen lust ze en ze zijn voordelig beschikbaar. Dat maakt stroopwafels uitstekend geschikt voor actiedoeleinden, vandaar dat we dit op een meer professionele wijze zijn gaan ontwikkelen.

We werden enthousiast van de vragen van onze klanten om de stroopacties actiematig in te kunnen zetten, de zoete lekkernijen helpen sindsdien uiteenlopende doelen te bereiken op scholen en bij verenigingen, net als bij kerken en andere instellingen en organisaties.

Loten, kaarten en postzegels, we kopen ze allemaal voor de goede doelen die ze dienen maar bergen ze over het algemeen allemaal op in dezelfde kast waar we vervolgens nooit meer naar omkijken. Bij de stroopwafel is dat heel anders, die gaat er letterlijk in als zoete koek. We zorgen er als stroopwafelspecialist voor dat u een leuke inzamelactie kunt organiseren waar de deelnemers daadwerkelijk wat aan hebben. Wilt u een actie om van te watertanden organiseren? Een stroopwafelactie is daarvoor uitstekend geschikt. Vraag direct onze brochure aan voor meer informatie.

Leave a Reply